Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВЗа мен докладът за България е

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВЗа мен докладът за България е
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: Средно за ЕС 73% от европейсктие граждани считат, че в техните държави има корупция

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

За мен отчетът за България е справедлив и ясно показва напредъка на страната ни, както и дефицитите. Задачата на новия механизъм, който се основава, е Европа да е стандарт за господство на закона, човешки права и независимост на медиите. Ние като съюз би трябвало да имаме тясно взаимоотношение както и вътре в страна, по този начин и на европейско равнище. Целта на Европейска комисия не е да назидава някого, а дружно да преодоляваме дефицитите си. Отговорността е на държавните управления и на институциите в страните.  

Това заяви в ефира на бТВ външният министър Екатерина Захариева.

Средно за Европейски Съюз 73% от европейсктие жители смятат, че техните страни не се борят задоволително дейно с корупцията и че има корупция. Това е доста висок %. И България, за жалост, стои покрай този %, уточни министърът.

Не, не вървим на пръсти към рецензиите. Напротив, аз споделям, че рецензии, които са били отправяне преди към нас, част от тях към момента остават. Моят прочит на отчета е какви са дефицитите и къде би трябвало да работим, увери Захариева. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР